Skip to main content

Tarieven
online relatietherapie

Vrijblijvende kennismaking

25 minuten

Kosteloos

Relatietherapie

75 minuten

€ 198,50

Alle bovenstaande tarieven zijn vrijgesteld van BTW, m.u.v. zakelijke relaties. In dat geval is het mogelijk een factuur inclusief btw te ontvangen.

Na afloop van de sessie kun je het bedrag per pin voldoen. Een gemaakte afspraak is niet vrijblijvend. Als je een afspraak niet kunt nakomen, willen we je vriendelijk vragen deze zo spoedig mogelijk te annuleren. Je kunt dit per mail doen tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren.

Bij afzeggingen of verzetten van gesprekken, binnen twee werkdagen (48 uur) voor aanvang van een gesprek, wordt 100% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht. De zaterdag en zondag vallen buiten deze etmalen-regeling. Een afzegging op zaterdag of zondag wordt in die zin beschouwd als een afzegging op maandag.

De vrijblijvende kennismaking kan kosteloos geannuleerd worden tot 48 uur van tevoren. Gebeurt dit niet, dan zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Dit komt uit op een bedrag van €79,40 inclusief btw.

Sinds 2013 wordt relatietherapie niet meer vergoed door de basiszorgverzekering. Deze vorm van therapie valt niet onder de Eerstelijns Psychologische Zorg of de Generalistische Basis ggz. De kosten voor de therapie zijn dus voor eigen rekening. Ook al betaal je de begeleiding dan zelf, je kunt dit zien als een waardevolle investering in jezelf, je relatie of je gezin. Bovendien heb je het voordeel dat er geen wachtlijsten zijn, dat er geen diagnose wordt gesteld en dat het eigen risico niet wordt aangesproken.

Sinds 2016 helpen wij partners met het verbeteren van hun relatie en met het verlangen om de relatie levendig te houden.

Contact

Praktijk de Liefde
Spuistraat
249 II rechts
1012VP
Amsterdam

©2023 Praktijk de Liefde
©2023 Praktijk de Liefde